Ekologiska-natpasar

Superenkelt men ändå världsklass; grillad kalkonfile med grillad sparris, limeaioli och sallad. En perfekt LCHF-middag.

Nästa gång kör vi anka. Kan man grilla det??

 

 

5 kommentarer

 1. Du ger grym inspiration när det gäller mat! Det ser så fräscht ut!

  Självklart går det bra att grilla anka, men överstek det inte, då blir det inte alls speciellt gott!

 2. Har glomt skriva mitt sista pushuprekord. Jag ar nummer 19: 15, 21, 24 och nu 29! Nar jag foll ihop i den 30e tankte jag att hade jag bara vart kille sa hade testosteronet hjalpt mig upp, 30 later ju battre an 29. Far helt enkelt ova lite till 🙂 Tack for alla dina utmaningar, det ar kul! Ska ga till gymmet nu och kolla hur lange jag kan sta pa hander.

  1. bra jobbat! haha, det hade du säkert 🙂
   om du har instagram, @ceciliafolkesson #handstandtime
   Mer utmaningar kommer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*