”kokosnötsskålar”

Omelett med köttfärs och ost

Nötfärs
Hackad vitlök
Ägg
Salt + peppar
Chili / sambal olek
Riven ost

Gör såhär: Stek köttfärs och hackad vitlök. Tillsätt sambal olek och salt och peppar.
Gör en rätt tjock omelett. (förslagsvis 5-6 ägg till en stor stekpanna och 3-4 till en liten.
Stek omeletten nästan klar på bara ena sidan. Häll över körrfärsen och riven ost. Ställ in stakpannan i ugnen i 220° i ca 10 min. (OBS! inte om du har trähandtag på stekpannan)

Servera med sallad och tomater.

Enjoy!

 

4 kommentarer

      1. Hittar inte det receptet som jag brukar göra efter men jag använder färska champinjpner som jag bryner med en klick smör lägger i lite grädde och cremefraiche, dijonsenap och salt o peppar. Enkelt och gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close