Ekologiska-natpasar
hallonsmoothie

Ditekt efter träningen är det bra att få i sig protein. Men låt er inte luras av gainomax etc. Massa socker i de flesta. Jag brukar ha med mig proteinpulver i en shaker till gymmet. Sen är det bara att hälla i vatten och skaka efter träningen.

Fast ibland lyxar jag till den. Som idag:
– Holistics proteinpulver vanilj, utan socker/sötningsmedel (skaka med ca 1dl vatten)
– En näve hallon
– ca 0,5 dl rysk yoghurt (turkisk och grekisk funkar också, men fetthalten är högre i den ryska.)
– Vetegräspulver om man vill.

Mixa!

3 kommentarer

  1. Då du är min hälsoguru (utan din vetskap) så har jag en fråga. Vetegräs, skulle det va nåt för mig som konstant känner mig trött och orkeslös? Har diverse magproblem som gör att jag inte tar upp den näring jag behöver från mat och tänker att det kanske skulle hjälpa så jag får mer energi! Vad tror du? 🙂

  2. Holistic smakar ju inte alls bra jämfört med “One Whey” från Fitnessguru. Har du testat att blanda med det?

    1. Alldeles för mycket sötningsmedel för att falla mig i smaken. Tycker dom smakar plastigt.. Jag har vant mig vid Holistics nu. Inte vid priset däremot …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*