Äggtoddy

av Cecilia Folkesson

Det är mycket ägg nu…
Men äggtoddy är ju nästan ett måste vid påsk. Och det går ju att LCHF-anpassa den. Vispa några äggulor och häll i lite vaniljpulver. Detta tex. OBS inte vaniljsocker nu! Vill man ha det lite sötare, kör med Stevia. Blanda med vispad grädde så blir det ännu godare. Och lite rom, konjak eller whiskey om så önskas.

2 kommentarer
0

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Monica Yngvesson 8 april, 2012 - 16:41

Du glömde kaffet cecilia! Det blir ju extra gott med en skvätt starkt kaffe och även en gnutta varmt vatten för att få det lite tunnare!

Svara
ceciliafolkesson 8 april, 2012 - 17:24

Tack! Man får inte glömma kaffet 😉

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More