”kokosnötsskålar”

Sid och jag är fortfarande jetlaged och vaknade 6 imorse. Det blev Lchf-frukost på tu man hand. Sid är ammad på Lchf och är inte alls lika sockergalen som storebror. Sid älskar turkisk/rysk yoghurt med hallon. Det skulle Zion (storebror) aldrig äta. Jag får för mig att det har viss del med “ytterst lite socker i bröstmjölken” att göra. En teori.
I morse blev det yoghurt med hallon och finn crisps för Sids del. Jag gjorde en äggröra.

TIPS!
Blanda all ingredienser till äggröran direkt i kastrullen, så blir det mindre disk. I detta fall: 2 ägg, 0,5 dl grädde, salt och peppar. Rör runt tills äggen fått den konsistens du gillar, sen i med ost, sen grönsaker.

4 kommentarer

  1. Tack för en bra blogg!

    Testa en klick smör och en klick creme fraiche i äggröran (ist för grädde) när du vill ha lite variation! Riktigt smaskigt 🙂

  2. Kan inte låta bli att kommentera. Har också ammat ena barnet på lchf och har märkt att sockerbehovet skiljer sig mellan barnen. Kul att någon mer har samma erfarenhet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*