”kokosnötsskålar”

Fat free. Kanon!

Jag och Sid irrade omkring i jakt på något att äta. Vi hittade ingenting. Pizza Hut hade en “sallad” bar, men den innehöll bara socker i princip. I en mataffär hittade jag ett nät med Baby Bell med utgående datum. Det fick duga. Så illa är det här. Fy. Det slutade med att vi satte oss på KFC och beställde friterade kycklingbröst. Fick slita loss all frityr, men det var det värt. Återstår att se hur gamla ostarna var…
Spanade in barnmaten när jag ändå va på g. Ingen välling/mjölkpulver som inte innehöll vanilj, jordgubb eller choklad. Och inte en enda unge med hela tänder. Bruna, ruttna tänder i de flesta munnar. Fy. Jag påpekade detta en gång, och då fick jag till svar; det är inte sockret som gör så, det är Gud. Jaja. End off discussion.

 

2 kommentarer

  1. Tragiskt. Jag jobbar på länsstyrelsen i Stockholms län och vi har nyligen en extern föreläsare hos oss som föreläste om “klimatvänlig mat”. Indonesien lyftes fram som ett föregångsland. Man blir ju helt uppgiven …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*