Om mig

cecilia folkesson

Jag heter Cecilia Folkesson är 36 år, bor på landet utanför Borås tillsammans med man och tre söner på 1 och 5 och 7 år. Jag är utbildad Lic. kostrådgivare genom Paleo Institute.

Här kan du läsa om ekologiskt, naturlig kost och hälsa, träning, och allt där emellan.

Hur det började
Efter två täta graviditeter och nästan obefintlig träning under denna tid, bestämde jag mig för att komma i bättre form än jag var innan barnen. Detta med hjälp av LCHF och träning (mestadels Crossfit).

Jag uteslöt spannmål, socker, konstgjord mat med massa tillsatser och lightprodukter. Mina 14 kilo jag hade kvar efter jag fött mina barn försvann snabbt. De senaste året har jag även uteslutit mejeriprodukter. Det har fått min mage att må ännu bättre och jag känner mig ännu piggare än någonsin.

Efter många år av ständigt bantande och uppsvälld mage har jag äntligen hittat en kost som fungerar!

Ha en bra dag!
/Cecilia Folkesson

 

Close