– Innehåller annonslänkar – 

 

Vissa av er har säkert redan börjat tänka julklappar, så här kommer fem tips på bra hälsoböcker. Allt från hur träning påverkar hjärnan till mindfulness och grymma recept fritt från gluten, mjölk och socker. Något som borde passa de flesta!

 

Mina 5 tips på bra hälsoböcker:

hjärnstark

Hjärnstark – Hur motion och träning stärker din hjärna
Vill du må bättre, bli mer stresstålig och kreativ? En superspännande bok som hjälpt mig förstå vilka effekter träning har på hjärnan.

 

Påverka det mentala välmåendet hemma i köket genom den senaste medicinska forskningen. Du guidas pedagogiskt och underhållande genom den allra senaste medicinska forskningen.

 

det stora matäventyret

Det stora matäventyret – Fritt från gluten, mjölk och socker
Hur man lyckas att laga god och nyttig mat för hela familjen. Ekotänk med många tips på hur man lever renare och mer hållbart. Sids absoluta favoritkokbok hemma hos oss just nu!

 

mamma boost

MammaBoost – Recept för ett skönare mammaliv
Mammaboost för alla hälsointresserade mammor. En inspirerande bok med massa recept för ett grönare och skönare mammaliv. Full med smoothies, sallader och bowls samt smakportioner till puréer till de mindre barnen.

 

viloläge
Denna bok hjälper dig att finna ro i all stress runt omkring oss. Boken innehåller både övningar och förklarande och fördjupande avsnitt.

 

FÖLJ MIG HÄR:

 

 

 

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

3 Kommentarer

  1. Har så många böcker på min önskelista, dessa fem bland andra! Tur biblioteket finns :)

  2. Pingback: Helgen ur mobilen: Health Awards, mässa & nyttigt fikatips! - ceciliafolkesson.se – Naturlig mat & Hälsa

Skriv en kommentar

Close