Sjukt hur snabbt veckorna går nu! Känns som det bara var några dagar sen vi räknade till 4 månader till Bali. Barnen är äntligen sugna på Bali. I alla fall Zion. Har längtar till kyckling och ris, waterboom, åka moppe och bada innan frukost. Så gulligt!! Sid är rätt okej med att åka över jul nu när vi har styrt upp julafton med vänner, pepparkakor och köttbullar. Och tomte såklart!

Sen är det ju det här med den nu aktiva vulkanen… Är det någon av er som är på Bali just nu? Ni får gärna uppdatera med lägesrapport i så fall!

 

Skogen är bäst!

Helgen spenderade vi med rengöring av båten och en, enligt barnen: “sviiinjobbig” promenad i skogen. Men de hade kul när de väl kommit igång. Som vanligt! Det behövdes bara en liten brygga, ett minifågelbo och picknick på vägen.

Gillar du sidan? Följ mig gärna på Facebook, Bloglovin’ eller Instagram

 

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

2 Kommentarer

  1. Är på Yogalärarutbildning på Bali med mina killar nu och vulkanen är så lugn och fin så

Skriv en kommentar

Close