Favorit i repris: Bananglass med jordnötssmör!

Lyckan när barn ÄLSKAR maten man lagar! Nu är väl inte detta mat, men ändå. Det är glass, det är karamellsås och det är chokladsås. Helt utan mjölkprodukter och raffinerat socker. Helt naturligt!!

Både Otis och Sid skedade ur sina skålar snabbare än snabbt!

 

mjölkfri bananglass med jordnötssmör och kakao

Jag gjorde detta recept men hällde över glassen i en form och ställde in i frysen några timmar. Sen gjorde jag glasskulor och ringlade över min hemmagjorda salted caramel sauce och hemmagjord supersnabb chokladsås.

 

Chokladsås med kokosolja och kakao

Kokosolja
Kakao
Agave/kokosirap
Salt

Gör så här:
Smält några matskedar kokosolja, och rör i några skedar cacao. Smaksätt med lite agave eller kokossirap och en liten nypa salt. 

 

mjölkfri bananglass med jordnötssmör och kakao

Skedarna hittar du i min shop!

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Close