Jag älskar när man hittar storpack med storbladig persilja i matbutiken! Persilja är rik på både A-vitamin och C-vitamin och även järn. Persilja innehåller till exempel 5 gånger mer C-vitamin än spenat.

Testa även att pressa ner persilja i morgonjuicen eller gör en glutenfri tabbouleh med blomkål.

 

Persiljesallad med soltorkade tomater

1 stort knippe färsk storbladig persilja
Olivolja
Citron
Soltorkade tomater
Fetaost
Oliver
Salt & Peppar

Hacka persiljan, strimla soltorkade tomater och blanda ihop med smulad fetaost och oliver. Ringla över en god olivolja, pressa över citron och salta och peppra. 

 

HÄR KAN DU FÖLJA BLOGGEN!

För mer recept och inspiration, följ gärna på BloglovinFacebook och Instagram.

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Close