cecilia folkesson

God morgon!

Jag har spenderat de senaste veckorna, eller månaderna att försöka styra upp bloggen. Bland annat ny design och förhoppningsvis lite nya funktioner och bättre uppdelade kategorier, lättare att hitta recept osv. Och det kommer EN NY BLOGG!! Så kul! Väldigt exalterad över den. Vad den kommer heta och innehålla avslöjas inom väldigt snar framtid. Någon gissning?

 

Så, vad saknas här?

Vad saknar du här och vad kan göras bättre? Dessa funderingar har jag:

– Vilka inlägg är mest intressanta att läsa?
– Är det för- eller nackdel att behöva klicka “Läs mer” för att läsa hela inlägget? Tänker att man slipper massa scroll och kommer åt det man vill läsa snabbare.
– Vill man vara anonym när man kommenterar?
– Vad vill ni att nyhetsbrevet ska innehålla?

Några andra bra förslag? Tusen tack på förhand!

 

 

Hittade dessa när jag rensade i mina mappar! Banners från mitt första inlägg tills idag:

 

2012:

 

2013:

 

2014:

 

2016:

 

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

22 kommentarer

 1. Jätte stor nackdel när man måste “klicka här” för att läsa hela inlägget. Gillar inte alls!

  Gillar dina blandade inlägg, där både dina tankar och recept blandas 🙂

 2. Jag gillar främst dina vardagsinlägg om skogvandringar eller barnkaos 😉
  Men jag har även ett stort intresse för plastbantning och annan engångsanvändningsbantning för hemmet och barnen så ännu mer sånt hade varit intressant och så gillar jag dina recept, både på mat och snacks.
  Jag gillar din blogg mer nu än för några år sen, innan Otis. Då kändes du så perfekt och präktig, nu är du mer mänsklig och avslappnad tycket jag 🙂 Tack!

  1. Hej Karin!
   haha, älskar att du skriver det! Jag håller med dig! Saknar dock mitt gamla jag något… Men gillar att jag känns mer mänsklig nu.
   Tack för input!

   Ha en härlig helg!
   Kram

   1. Du var peppade och inspirerande förut också men kändes lite mer dömande, nu är du peppade och inspirerande men vet att ibland kommer livet eller tidsbristen eller tröttheten emellan och sen tar man nya tag 🙂 Som förälder och människa gör man så gott man kan och ibland lyckas man bättre och ibland sämre.
    Kom på en till sak jag skulle vilja veta mer om, ert compact living! 🙂 Det är ju grymt bra jobbat att bo litet med tre barn.

 3. Älskar din blogg- läser allt men kommenterar inte så ofta….

  Gillar att läsa om “hälsotips”- några inlägg som
  har fastnat i mitt minne är tex om squat-positionen, torrborstning av huden, och d-vitamin. Gärna mer sånt!

  Instämmer också i ovanstående att det är så skönt att läsa allt som gör att du känns “mänsklig”. Dvs att blandat med allt det bra, träning och näringsriktig mat så finns de där delarna som gör att det känns som att du presenterar en realistisk och personlig bild i bloggen (därmed behöver det såklart inte vara en fullständig eller privat bild) …

  Rent personligen är jag nyfiken på ert lilla hem! Fördelar och utmaningar med att bo litet? Smarta lösningar? Osv…

  Ser fram emot spännande fortsättning!
  @kreativaminimalisten

 4. Jag vill ha mer info kring hur du tänker kring vegansk kost i samband med träning och proteinbehovet osv, när man vill hålla sig definierad och tränar ca 5 dagar i veckan! 🙂 Så ner kostinlägg gärna 😀

 5. Jag håller med ovan, vill inte “klicka här”, läser via bloglovin och alltid ett inlägg i taget, scrollar inte genom startsidan på bloggen. Gillar variation, vardag och hälsotips, inte så mycket resor men enkla frukosttips. 🙂

 6. Tycker också om variationen på din blogg. Tycker kanske mest om vardagsinläggen med dina lite svarta humor och sarkasm- de är underhållande och stillar nyfikenheten, samt gör att man lär känna dig och din familj bättre och då blir det som att man lättare tar till sig dina tips, råd och idéer om kost, träning och hälsa 🙂 Älskar även dina recept, träningstips/motivation och “informations inlägg” (typ då du ger fakta om ett visst ämne eller så) 😀
  Tycker inte heller om att klicka “läsa mer”! Och tycker om att kommentera så som man gör nu 🙂

 7. Jag röstar också på att ta bort läs här på bloglovin, det gör att hälften orkar man inte gå in gör att kolla.

  Gillar vardagsinlägg med barn, föräldrar och skulle vilja se mer hur ni bor, hur ni organiserar och rymmer alla era saker och tips kring det.

 8. Jag saknar att det syns att någon lämnat en kommentar! Ofta tycker jag att bloggarna jag följer har liks intressanta kommentarer, och då vill jag se att det finns något att läsa i kommentarsfältet. Lite som att öppna ett ekande tomt kylskåp annars!

  I övrigt gillar jag mixen och rycker du har en väldigt bra plattform!

 9. Jag läser också via mobilen och gillar därmed inte heller att behöva klicka för att läsa hela inlägget.
  Jag gillar blandningen i din blogg, med recept, personligt (familjeliv o resor tex) o träning (som det inte varit så mkt av på sistone?). Gillar inte inlägg om smink/hudvård.

 10. Hej! Läser din blogg & följer dig på Instagram med stor behållning!
  Dina resor, detox, naturlig mat, att livet med alla måsten ibland tar tid från allt de andra man faktiskt vill göra!
  Din webbshop är också jättefin. Tycker din nuvarande design passar perfekt till din blogg & de ämnen du skriver om. Blivit riktigt inspirerad av din 10 dagar juice fasta…. få se om det blir en för mig med :))

  1. Hej Tina!
   Men tack! Så glad jag blir 🙂 Tycker du ska köra på 10 dagars detoxen! Min mage mår så bra nu, och allt sug efter gift är som bortblåst!! Så värt!
   // Cecilia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close