– I samarbete med The Konjac Sponge Company –

 

Nu har jag använt min Konjac Sponge i ungefär 2 veckor och jag ser absolut resultat!!

Huden har fått mycket mer lyster och känns renare och mjukare. De oljiga partier jag hade tidigare är närstan helt borta. Svampen som är helt naturlig är superenkel att använda: man blöter den bara i vatten tills den är mjuk och rengör ansiktet i små cirkelformade rörelser. Den ojämna men mjuka ytan peelar huden lätt, balanserar hudens pH-värde samtidigt som den rengör på djupet.

Jag har varierat endast konjaksvamp och svamp tillsammans med hudrengöring de dagar jag använt smink. Jag använder bara naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter och de har fungerat utmärkt tillsammans med konjaksvampen. Min favorit är ”French Green Clay” som passar normal till fet/kombinerad hy.

→ Läs mitt tidigare inlägg hur du använder din Konjac Sponge

 

Konjac Sponge naturlig hudrengöring

Konjac Sponge

Svampen är 100% naturlig och tillverkad av konjakrotens fiber. Den rengör huden på djupet och avlägsnar döda hudceller effektivt men skonsamt.

 

Så här fungerar den:
– Rengör huden på djupet.
– Balanserar hudens pH-värde.
– Peelar huden skonsamt.
– Hjälper blodcirkulation och förnyelse av hudceller.
– Innehåller mineraler och antioxidanter.
– Ökar effekten av rengöringsprodukter då den öppnar porer och rengör effektivt på djupet.

 

Konjac Sponge naturlig hudrengöring

Du hittar din Konjac Sponge hos H&M. Läs mer om de olika svamparna på konjacspongecompany.com

 

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

6 Kommentarer

  1. Hej! Jag har en fråga om handen som du har som krok till din svamp. Var har du hittat den? Den var helt fantastiskt vacker!

  2. Spännande! Du skulle inte kunna tänka dig lägga upp ett filmklipp på instagram om hur man använder den? :) Sen undrar jag om man använder fuktkräm efteråt eller återfuktar svampen också?

  3. Du borde ju starta en sån prenumerationstjänst, typ som glossybox fast med bra grejer!

Skriv en kommentar

Close