Syster Linn är på besök i helgen och ÄNTLIGEN har hon gått med på att konvertera till ekologisk hudvård!

Jag har tjatat på henne länge om hur viktigt det är att använda hudvårdsprodukter som är bra och nyttiga för huden istället för produkter med hormonstörande ämnen och syntetiskt innehåll. Vi körde en helkväll med rengöring, skrubb, masker, serum och oljor.

 

ekologisk hudvård

Och det verkar som att Linn är på banan! Nu ska hon lovat att ställa undan sina svindyra skitprodukter och köra två månader av naturlig, ekologisk hudvård. Återkommer med uppdatering (förhoppningsvis ett väldigt positivt sådant).

 

ekologisk hudvård

Här hittar du ett tidigare inlägg om mina ekologiska hudvårdsfavoriter.

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

Skriv en kommentar

Close