pure biotics probiotika

Nu är vi tillbaks från Bali efter 6 veckor. Jag hade dock oturen att åka på denguefeber för andra gången på ett år. Vad är oddsen för det? Men jag slapp i alla fall undan “Bali belly”. De flesta har säkert varit med om att man kan bli rätt kass i magen när man är utomlands. Dåligt vatten och nya bakterier är inte alltid så snälla mot magen…

Jag stärkte magen med probiotika både innan och under resan. Pure Biotic Kvinna innehåller 50 miljarder nyttiga mjölksyrabakterier som är bra för tarmfloran. Kapslarna har en ytbehandling och ett transportsystem som gör att allt upptag av bakterierna sker i tarmarna utan att magsyran förstör bakterierna. Läs mer

 

Barnen fick dessa:

pure-biotics-barn

Tuggtabletterna är lätta att äta för barnen och perfekta att dela på åt de mindre barnen. Otis som är 1,5 år fick en halv tablett om dagen. Och samtliga i familjen klarade sig från kass mage.

 

Varför probiotika:
– Bra för immunförsvaret
– Stärker tarmfloran
– Hämmar tillväxten av skadliga bakterier
Efter en antibiotikakur bör man äta probiotika då antibiotikan även dödar nyttobakterierna.

Probiotika finns naturligt i bland annat syrade mjölkprodukter som fil och yoghurt, mjölksyrade grönsaker, kombucha och aloe vera.

 

I samarbete med Renew Life 

 

 

 

 

 

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

2 kommentarer

  1. Hej! Vad bra att du skriver om probiotika, det skulle jag gärna vilja veta mer om. Verkar ju väldigt populärt inom paleovärlden. Jag följer en del amerikanska bloggar där det förordas. Men en sak jag inte fattar är om jag som laktosintolerant kan äta probiotika eftersom det som du också nämner innehåller sådant som finns i mejeriprodukter?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close