Sötpotatissallad med spenat och getost

2 sötpotatisar
1 påse färsk spenat
1 bit getost eller fetaost
1 granatäpple
En skvätt rapsolja eller olivolja
Flingsalt
Svartpeppar

 

sötpotatissallad

Gör såhär: Sätt ugnen på 200°C. Klyfta potatisen och lägg i en ugnssäker form. (Jag brukar låta skalet vara kvar.) Ringla över oljan. Baka i ca 15-20 minuter, tills potatisen är lagom mjuk.

Dela och kärna ur granatäpplet. Lägg upp spenaten på ett fat. Lägg på den ljumna sötpotatisen, smula över getosten och på med granatäpplekärnorna. Ringla över lite rapsolja eller olivolja. Salta och peppra. 

 

sötpotatissallad

Tips! Servera salladen med en bit torsk eller grillad kyckling.

 

FÖLJ HÄR!

Gillar du sidan? Följ mig gärna på FacebookBloglovin’ eller Instagram

 

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

6 Kommentarer

  1. Hej!

    Jag kan inte se dina bilder som du lägger upp. Jag vet inte om det är ett problem som bara jag har på just din blogg eller inte då jag kan se bilder på alla andra bloggar. Tänkte att det var värt att nämna ifall någon mer har liknande problem :)

    Ha en fin dag!

    • Tack för info Karin! Jag har lite strul med sidan just nu, men det håller på att lösas förhoppningsvis :)

      Hälsningar Cecilia

  2. Ser inte heller bilderna, trodde att det var fel på min iPad…

  3. Pingback: Hasselbackspotatis på sötpotatis - ceciliafolkesson.se – Naturlig mat & Hälsa

Skriv en kommentar

Close