choklad- och madelsmörsrutor

3-ingredienser lördagsgodis. Ekologiskt, supersnabbt och extremt gott!

 

Chokladrutor med mandelsmör och kokos

100 gram mörk choklad
Några skedar mandelsmör  [annonslänk]

1 dl rostade kokoschips [annonslänk]

Gör så här:

  1.  Smält 2/3 av chokladen i vattenbad och bred ut en ruta, ca 10×10 cm på bakplåtspapper och låt stelna.
  2. Bred på mandelsmöret på chokladplattan.
  3. Smält resten av chokladen, häll i kokoschipsen och rör runt tills chipsen är chokladtäckta. 
  4. Bred ut på mandelsmöret.

Låt stelna. Skär rutor och förvara i kylskåp.

 

Total
12
Shares

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

5 kommentarer

  1. Hej!
    Är tvungen och tacka för bra recept!
    Alla recepten jag provat från dig har blivit favoriter. Ha en bra helg!
    /Josefin

  2. Tack för tips med choklad/kokoschips. Har en påse stående (från Katrin Z), och inte kommit på något bra sätt att äta dom. Inte särskilt gott rakt av som snacks.
    Ditt recept ska jag testa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close