3-ingredienser lördagsgodis. Ekologiskt, supersnabbt och extremt gott!

Chokladrutor med mandelsmör och kokos
100 gram mörk choklad
Några skedar mandelsmör
1 dl rostade kokoschips

1. Smält 2/3 av chokladen i vattenbad och bred ut en ruta, ca 10×10 cm på bakplåtspapper och låt stelna.
2. Bred på mandelsmöret på chokladplattan.
3. Smält resten av chokladen, häll i kokoschipsen och rör runt tills chipsen är chokladtäckta. Bred ut på mandelsmöret.

Låt stelna. Skär rutor och förvara i kylskåp.

 

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

5 Kommentarer

  1. Hej!
    Är tvungen och tacka för bra recept!
    Alla recepten jag provat från dig har blivit favoriter. Ha en bra helg!
    /Josefin

  2. Tack för tips med choklad/kokoschips. Har en påse stående (från Katrin Z), och inte kommit på något bra sätt att äta dom. Inte särskilt gott rakt av som snacks.
    Ditt recept ska jag testa.

Skriv en kommentar

Close