kokosgröt paleo

Detta måste vara min genom tiderna favoritfrukost. Krämig kokosgröt med massa god topping. Föregångaren till chiapuddingen, och desto godare! Toppingen går att variera i oändlighet. Hallon, blåbär, cacao nibs, cashewnötter, mandlar, kokos…

Kokosgröt
2 ägg
1 msk kokosmjöl
1 dl kokosgrädde
1 krm vaniljpulver

Vispa ihop i kastrull på svag värme tills lagom konsistens. Servera med nötmjölk och massa topping. 

 

Total
1
Shares

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

6 kommentarer

  1. Aldrig testat kokosgrädde, funkar det med kokosmjölk också eller bör jag ta mig i kragen och köpa kokosgrädde? Hur gör du för övrigt med kokosmjölk/grädde, häller du upp på burk, flaska eller annat sätt när du bara ska ha någon msk eller två? Tack för en bra blogg!

  2. Jag har aldrig testat kokosgrädde, funkar det med kokosmjölk också eller bör jag ta mig i kragen och köpa kokosgrädde? 😉 Hur gör du för övrigt när du bara ska ha lite kokosgrädde/mjölk, förvarar du i burk/flaska/eller annat sätt? Tack för en bra blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close