arctic paws naturligt godis
Hälsa & skönhet, Naturlig mat vardag

Bra godis vs ”vanligt godis”

Vi äter mer socker än någonsin. Och godispåsarna blir större och större… Men det finns bra alternativ till lördagsgodis. Är barnen vana att få ”vanligt godis” är chansen att de spontant gillar de nyttigare alternativen inte så stor. Men barn vänjer sig. Och barn äter det man som förälder väljer att ge dem.

 

arctic paws naturligt godi
Bear Paws är ett bra exempel på bättre godis. Finns i massa olika smaker och varianter. Och till och med billigare än en påse Tutti Frutti eller Gott och Blandat. Förvisso mindre innehåll, men det är ju bara en fördel i sammanhanget.

Denna påse innehåller endast jordgubb, äpple, päron och sötpotatis.

 

 

dåligt godis
Jämför det mot den mindre trevliga innehållsförteckningen på en påse ”vanligt godis”:
Socker, glukossirap, majsstärkelse, stabiliseringsmedel (E420), gelatin , surhetsreglerande medel (E330, E331), aromer, ytbehandlingsmedel (E903) , förtjockningsmedel (E414), färgämnen (E120, E141, E160a). Kan innehålla spår av vete.

Previous Post Next Post

Du kanske även gillar detta

2 Kommentarer

 • Reply Annika Larsen 12 november, 2015 at 13:17

  Jag och mina tjejer älskar dem där Har gjort egna remmar en gång också, gott!

 • Reply Alexandra 13 november, 2015 at 09:38

  15 spänn!! Rena rånet ju!!
  I min lokala Coop butik kostar en påse 9 kr!

 • Leave a Reply

  Close