Jag och Zion körde en dag på tu-man-hand igår. LasseMajas Detektivbyrå stod högst upp på önskelistan. Och SPRITE! Tydligen har barnen fått en Sprite någon gång när dom varit på bio och detta har tydligen etsat sig fast…

Det blev ingen Sprite utan smoothies istället. Zion var minst lika glad och min plånbok något tunnare. Men värt!

Inne på biografterna är det fullständig katastrof. Hittade absolut inget bra. Nån Loka möjligtvis men annars var utbudet under all kritik. Sen behöver man ju inte frossa bara för att man ska se en film. Men på nåt sätt hör det ändå till.

Är det lika kasst på alla biografer runt om i landet? Hur är det på din biograf?

 

gröna smoothies  bio borås

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

8 Kommentarer

  1. Ja det är oftast katastrof på biograferna tyvärr. Brukar dock hitta små påsar med nötter, så det är i alla fall ett bättre alternativ.

  2. Popcorn, choklad och läsk är vad som erbjuds, det är dock en glesbygds-bio som IOGT driver… Vi är glada att det visas film, alternativ bio-godis går att ta med :)

  3. Här finns nötter, Rene Voltaires små påsar med torkad frukt, chipspåsar (gillar verkligen veggie chips), berry boost m.m. Kanske inte nyttigt men snäppet bättre än annat.
    Vi tycker också att det hör till med lite extra gott på bio. Tyvärr får man inte ta in eget/köpt annanstans. Jag förstår tanken men det men ändå…

  4. man kan ju ta med mat/dryck, jag gör det alltid. vill inte betala för dåligt mat i massor förpackningar….

  5. Hej

    På de flesta biografer i min stad finns det Renee Voltaire och andra eko-produkter!

Skriv en kommentar

Close