sockerfria chokladdoppade kokoskulor

Chokladdoppade kokoskulor – Perfekt om man gillar recept med få ingredienser. Både Paleo och LCHF-vänligt!

 

Chokladdoppade kokoskulor

3 dl kokosflingor
4 msk kokosolja
100 gram mörk choklad
(Ev sötning om man vill)

 

Gör så här:
1. Häll kokosflingorna i en matberedare och kör på full effekt tills kokosen blivit som ett grovt mjöl. I med kokosoljan och kör några sekunder till tills allt blandats.
2. Ställ kallt i ca 10-15, rulla sen små kulor av av smeten. Ställ in klorna i kylen då kokosoljan smälter vid rumstemperatur.
3. Smält mörk choklad och låt den svalna. Doppa kulorna. Jag lät mina stelna i kylen efter första chokladdoppet för att sen doppa dem i choklad en andra gång.

Förvara i kylskåp.

 

Total
28
Shares

8 comments

  1. Vad för matberedare använder du till detta? Jag testade med magic bullet som visserligen fick massan slät och flytande men samtidigt skar sig motorn och det luktade länge bränt i köket.

  2. Men gud vilka fantastiska recept du har. Sparar dom i min recept mapp och väntar till jag dietat klart i juni. Inte jobbigt alls
    Tack för en toppen sida❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close