”kokosnötsskålar”
bacon i ugn

Matos och fettstänk kan va bland det värsta som finns. Men det finns såklart en lösning på detta:

– Lägg baconet på ett bakplåtspapper
– In i ugnen 8-10 minuter på 200°C.

Klart!

Total
2
Shares

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

5 kommentarer

  1. Smart! Jag steker nästan allt kött i ugnen, i alla fall när jag tillagar stora mängder. Ska jag bara steka varsin köttbit till mig och sambon så blir det gjutjärnspanna och smör som gäller 🙂

  2. Hjälp mig! Jag kanske är konservativ nu men för mig har bacon inget med naturlig mat och hälsa att göra. Har bara hittat bacon med massa tillsatser o aromer Upplys mig gärna
    Jag letar ofta recept på din sida o gillar den verkligen ☺❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close