Såhär börjar jag alla mina dagar. 30 sekunder med termometer istället för att proppa kroppen full med hormonella preventivmedel. Bara att mäta temperaturen och lägga in i NaturalCycles-appen. Supersmidigt och 100% hormonfritt! (Vill man försöka bli gravid byter man över från “Prevent” till “Plan” i appen.)

Sugen på att testa? Klicka här och få en gratis månad.

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

1 Kommentar

  1. Hei, synes det er topp at du velger naturlig hormonfri prevensjon. Det passer ikke for alle, men er man voksen og i ett fast forhold er det et godt alternativ. Har selv brukt hormonfri prevensjon lenge og er rimelig sikker pa at hvis man bruker det riktig fungerer det bra. http://www.hormonfritt.no Det blir litt som med p-pillen, at man skal huske det daglig. Lykke til videre :)

Skriv en kommentar

Close