Detta kan varit den godaste pasta jag ätit. Det är ju i och för sig ingen pasta…
Jag åt denna ute, på Bali, men jag tog så klart reda på innehållet:

Zucchinipasta med oliver, soltorkade tomater och persilja
1 näve soltorkade tomater
1 näve kalamataoliver
3-4 vitlöksklyftor
Färsk persilja
Pinjenötter
Olivolja
Salt + peppar

Hacka vitlöken och stek lätt i olivolja tillsammans med hackade soltorkade tomater, oliver och hackad persilja. Salta och peppra. 

Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull. Hyvla zucchinin och koka i snabbt i lättsaltat vatten (ca 1 minut). Häll av i durkslag. Servera med färsk persilja, extra virgin olive oil, pinjenötter och ev. parmesan.

 

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

1 Kommentar

Skriv en kommentar

Close