PumpaBröd på butternutpumpa och kokos

7 dl finriven butternutpumpa
4 ägg
2 dl kokosmjöl
0,5 dl smält kokosolja
1 msk pepparkakskrydda
0,5 tsk salt
1 tsk bikarbonat
1 msk pressad citron
Pumpafrön

 

Gör så här: 

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Skala och riv pumpan. Blanda pumpan med ägg, kokosolja, och pressad citron.
  3. Blanda ihop kokosmjöl, kryddor och bikarbonat.
  4. Blanda ihop allt och klicka ut i en form klädd i bakplåtspapper. Strö över pumpafrön.
  5. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 1,5 timma. 

 

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

7 Kommentarer

  1. Har haft så mycket användning av dina recept-tips! Tack för en bra och inspirerande blogg, du är en stor förebild! :)

  2. Pingback: Pumpasoppa med kokosgrädde - ceciliafolkesson.se – Naturlig mat & Hälsa

Skriv en kommentar

Close