Mörk choklad med cashewnötter och kokos
Mörk choklad
Naturella cashewnötter
Rostad kokos

Smält choklad. Rör i nötter och kokosflingor. Klicka ut på bakplåtspapper och låt stelna i kylen.

 

Anthon berg mörk choklad

Anthon Bergs 71% mörk choklad tycker jag är en av de godaste. Slår Lindt och Marabou Premium med hästlängder.

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

4 Kommentarer

  1. Hej!
    Hur resonerar du kring hemgjort godis? Har du regler för hur mycket eller hur ofta för dig själv? Vet efter att ha följt din blogg under längre tid att du inte gör avsteg i din kost, hur funkar det i praktiken? Om du bli bjuden på något som är svårt att anpassa tex. lasagne när du är bort bjuden, hur hanterar du det?
    Funderar lite för egen del, då jag inte hittat några bra fungerande rutiner för att hantera avsteg. Det leder ofta till överätning. Behöver därför lite idéer på hur jag ska få det att fungera.
    Tack för bra inspiration!

  2. Det där såg riktigt gott ut. Liknar lite godiset jag brukar göra till jul med smält choklad och cornflakes. Ska nog prova en ny variant i år. :)

Skriv en kommentar

Close