Har man inte turen att ha ett Rawfood café i närheten som serverar chiagröt i take-away-format, kommer recept här:

Raw choklad-chiapudding
1-2 personer
3 msk chiafrön
2 dl osötad kokosmjölk eller annan nötmjölk
1-2 tsk raw cacao powder
1 krm vaniljpulver

Gör så här: Rör ihop chiafrön med kokosmjölk, raw cacao powder, och vaniljpulver. Låt stå i kyl minst 30 minuter. Rör om någon gång under tiden.

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

2 Kommentarer

  1. Anna Håkansson Svara

    Verkar prisvärt också med tanke på hur dyrt det är med chiafrön. Önskar att mitt närmaste fik också hade ett sånt utbud.

Skriv en kommentar

Close