Perfekt tillbehör till middagen:

Tomat och avokadosallad med mynta
Cocktailtomater
Gurka
Avokado
Olivolja
Citron
Mynta
Salt+peppar

Skär grönsakerna och ringla över olivolja och pressad ekologisk citron. Krydda med mynta, salt och peppar. Låt stå i kylen tills resten av maten är klar.

Om varför man bör välja ekologiska citroner

 

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

4 Kommentarer

  1. Hej och grattis till lilla Otis! Jag hittade din blogg för någon vecka sedan och läste precis klart den, 458 sidor. Mycket bra, har fått massor av tips :) har dock läst allt i omvänd ordning, så för mig har dina söner blivit yngre och yngre haha. ;)

    • Haha, det var kul att höra! Trodde ingen skulle palla med att läsa hela den ;)

      Och tack så mycket. Läs rätt håll från och med nu, så blir det mindre rörigt ;) Kul att du gillar!

      // Cecilia

Skriv en kommentar

Close