Glutenfritt, LCHF, RECEPT

Kantareller med bacon och dill

Detta blev helt fantastiskt gott! Ut i skogen och leta svamp, här kommer recept:

Kantareller med bacon och dill (2 pers)
1 liter kantareller
1 paket bacon
2 dl grädde
1 knippe dill
Smör att steka i
Salt+svartpeppar

Rensa och dela kantarellerna. Stek i torr panna tills vattnet ångar bort. I med en klick smör och stek tills de fått lite färg. Skär bacon i bitar och stek tillsammans med kantarellerna. När allt är perfekt stekt, i med grädde och dill. Låt puttra några minuter och smaka av med salt och nymald svartpeppar.

Enjoy! (Gärna med ett glas rödvin)

Previous Post Next Post

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

  • Reply amanda 6 augusti, 2014 at 10:39

    Ååhh detta såg fantastiskt gott ut! Måste testa!

  • Leave a Reply

    Close