”kokosnötsskålar”

Nu är det inte lätt med maten. Men detta!!! Behövde inte ens åka och handla. Fast hade jag gjort det hade jag lagt till en bit färsk skivad ingefära och massa hackad koriander.

 

Ekologisk vegetarisk curry

(2 port)
1 gul lök
3 klyftor vitlök
2-3 msk ghee eller kokosolja [annonslänk]
1 förpackning linser (kan bytas ut mot andra grönsaker)
1 burk kokosgrädde
2 msk tomapuré
1 msk Murgh Makhani (Koriander, spiskummin, kanel, kryddnejlika, ingefära, vitlök, gurkmeja, svartpeppar, röd chili, lagerblad, kardemumma)
1 tsk Morning Wellness (Gurkmeja, kanel, kardemumma och ingefära)
Körsbärstomater
Salt + peppar

Gör så här: Stek klyftad lök och skivad vitlök i ghee/smör, tomatpuré och Murgh Makhani. I med kokosgrädde och linser, tomater och morning wellness. Låt puttra på svag värme. Smaka av med salt och peppar.

 

20140801-094919-35359497.jpg

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close