Nu är det inte lätt med maten. Men detta!!! Behövde inte ens åka och handla. Fast hade jag gjort det hade jag lagt till en bit färsk skivad ingefära och massa hackad koriander.

 

Ekologisk vegetarisk curry

(2 port)
1 gul lök
3 klyftor vitlök
2-3 msk ghee eller kokosolja [annonslänk]
1 förpackning linser (kan bytas ut mot andra grönsaker)
1 burk kokosgrädde
2 msk tomapuré
1 msk Murgh Makhani (Koriander, spiskummin, kanel, kryddnejlika, ingefära, vitlök, gurkmeja, svartpeppar, röd chili, lagerblad, kardemumma)
1 tsk Morning Wellness (Gurkmeja, kanel, kardemumma och ingefära)
Körsbärstomater
Salt + peppar

Gör så här: Stek klyftad lök och skivad vitlök i ghee/smör, tomatpuré och Murgh Makhani. I med kokosgrädde och linser, tomater och morning wellness. Låt puttra på svag värme. Smaka av med salt och peppar.

 

20140801-094919-35359497.jpg

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

3 Kommentarer

    • De finns också att köpa på ”spicemaster.se”.

      Hittade en massa gott där. :)

Skriv en kommentar

Close