Bärpaj med kokos och nötter

Blandade bär
Vi hade blåbär, hallon och rabarber

Smuldeg
100 gram smör Eller kokosolja
0,5 dl kokosmjöl
0,5 dl kokos
0,5 dl glutenfritt havregryn (kan bytas ut mot mer kokosmjöl)
0,5 dl blandade nötter
1-2 msk sötning. Kan uteslutas

Gör så här: 
Sätt ugnen på 225°C. Blanda alla ingredienser till smuldegen. Häll i bären i en form och klicka ut smuldegen över bären. In i ugnen i ca 20 minuter.

 


bärpaj med kokos glutenfri
bärpaj med kokos glutenfribärpaj med kokos glutenfri

 

FÖLJ HÄR!

Gillar du sidan? Följ mig gärna på FacebookBloglovin’ eller Instagram

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

4 Kommentarer

  1. Gud så gott!
    Kan man byta ut smöret mot kokosolja tror du? Hur myckket tror du man behöver? I dl mått :)

    Om man inet smälter kokosoljan borde det ju funka.

    Kram

  2. Maria Hernborg Svara

    Jag bakade denna i lördags och bjöd väninnorna på, den gjorde succé!!! Jag gjorde lite mer ”gucka”, hade i lite solrosfrön och använde frysta ekologiska bär från Ica, en banan och en Sharon. Till pajen serverade jag grekisk fet yoghurt blandad med lite vispgrädde och en dutt av kokossocker (vill inte skrämma bort de sockerberoende innan de ens har hunnit bli frälsta;) )
    Jag är så glad att jag har hittat din blogg!

Skriv en kommentar

Close