Detta förbannade sötsug ger verkligen inte med sig. Har varit hemma med lillen i två dagar och det gör verkligen inte saken bättre. När man jobbar har man inte tillång till kyl, frys och skafferi. Tur att jag vanligtvis jobbar så mycket…

Sid ville ha efterrätt och jag var inte sen att haka på. Så skyller detta på Sid:

Smörchockar
En stor klick smör
Riven kokos
Vaniljpulver
Kakao
En skvätt espresso

Bara att höfta. Blanda i så mycket kokos att smeten blir som ”vanlig” chokladbollsmet. Och i med så mycket kakao du gilla, 1/2 krm vanilpulver och en skvätt espresso. Rulla i kokos.

Enjoy!

 

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

Skriv en kommentar

Close