När man tycker att man inte har någon mat hemma och får till detta!

– Torskfilé i ugn 150°C till 56 ° innertemperatur (fick sig en omgång i stekpannan pga hungriga barn)
– Knaperstekt bacon
– Broccoli stelt i olivolja med en skvätt sesamolja, tamarisoja och sesamfrön

Enjoy!

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

3 Kommentarer

  1. Nästa gång: Gnid in torsken i olivolja, flingsalt och peppar (råkar du ha färsk rosmarin hemma, så hackar du den och gnider in det med), linda hela baconskivor runt varje fiskbit, in i ugnen på 275 greder i tio-tolv minuter – vips! En Jamie Oliver-version på din hastigt hoptrollade middag. Knaprigt bacon och torsk som faller isär i perfekta skivor. Bästa maten :)

Skriv en kommentar

Close