cecilia folkesson

Är inne på min andra vecka av att må extremt bra. Det är först när man mår illa 3 månader i sträck man inser hur gött och underskattat det är att må bra. Eller må som man brukar göra. Fy vad härligt!

Och till er killar som inte vet vad morgonillamående innebär: tänk er en jävligt jobbig bakfylla och man inte har en aning om när den går över. Kan ta en vecka, kan ta tre månader.

Så jag tänker inte ens klaga på mitt nyvunna sötsug. Sockerbegäret from hell. Det jag har varit utan i 3,5 år har sakta med säkert smugit sig på och håller mig fast i sina äckliga klor. Och det är inga gravidites-cravings, utan bara “helt normalt” sockersug. Och nej, jag åt ingen semla igår. Det närmsta jag kom socker var körsbärstomater. Det går, bara man vill. (Och inte vill gå upp 30 kilo)

 

 

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

7 kommentarer

  1. Tydligen missat helt att du är gravid.
    Ett stort grattis! Hoppas du hittar inspiration att hålla träningen igång 😉

  2. I know the feeling!! Jag åt mandelsmör eller kokosolja blandat med rivenkokos, raw kakao, nibs och en skvätt kallt kaffe…som en chokladboll fast bättre 🙂 Gick upp 10 kg under min graviditet

      1. Runt 6 kg. Jag tränade hela graviditeten, körde styrketräning och spinning ända in i 8:e månaden. Sedan åkte jag på världens influensa…men klarade mig helt från “gravidkrämpor”. Klart det var lite jobbigt mot slutet, men det får man väl räkna med 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close