Kokosgryta med grönsaker
2 kycklingfiléer
Kokosolja
Färska grönsaker (jag hade blomkål, broccoli, paprika, morötter och vitkål)
Kryddor: vitlök, ingefära, limeblad, färsk röd chili
2 dl kokogrädde
Cashewnötter
Salt + peppar
Lime

Gör såhär: Strimla kycklingen och wooka tillsammans med riven ingefära, skivad vilkök och hackad chili i  kokosolja tills den är nästan klar. I med grönsaker och wooka en stund till. Häll på kokosgrädden och limebladen och smaka av med salt och peppar. Låt puttra tills kycklingen är klar. Servera med cashewnötter och massa pressad lime.

Enjoy!

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

2 Kommentarer

  1. Tycker tyvärr kokosgrädde smakar för sött för att ha till mat

Skriv en kommentar

Close