Låt mig presentera min nya last. Och antagligen en av mina bättre laster.
Brysselkålen.

Jag äter brysselkål till allt. Ikväll blev det köttfärslimpa med brysselkål och rödkål. Ser inte lika gott ut som det var. Lovar!

Recept med brysselkål:
Brysselkål med rödlök, vitlök och cashewnötter
Brysselkål med vitlök, mandlar och soja

 

brysselkål

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

10 Kommentarer

  1. Samma här. Brysselkål till det mesta faktiskt. Tackar så mycket för recepten !

  2. Jag köpte två nät brysselkål igår, kommer att föräta mig, men det gör inget! 😀 Om folk ändå förstod hur gott det är!!? 😀 Mer brysselkål åt folket!!!

  3. Jag får inte till det med brysselkål, de blir så beska. Gör jag fel eller är de beska? Jag har försökt så många gånger med bacon, lättkokta, längre kokta, stekta men det funkar helt enkelt inte. Något tips?

  4. Samma här! Är helt galen i brysselkål och äter det till allt just nu. Bra last!!

Skriv en kommentar

Close