LCHF, LCHF / Recept, Mejerifri LCHF, Paleo blogg

Min nya last

Låt mig presentera min nya last. Och antagligen en av mina bättre laster.
Brysselkålen.

Jag äter brysselkål till allt. Ikväll blev det köttfärslimpa med brysselkål och rödkål. Ser inte lika gott ut som det var. Lovar!

Recept med brysselkål:
Brysselkål med rödlök, vitlök och cashewnötter
Brysselkål med vitlök, mandlar och soja

 

brysselkål

Previous Post Next Post

Du kanske även gillar detta

10 Kommentarer

  • Reply Carina 9 december, 2013 at 22:23

    Samma här. Brysselkål till det mesta faktiskt. Tackar så mycket för recepten !

  • Reply Jonna 9 december, 2013 at 22:40

    High five! Jag har samma dille just nu ! Älskar dem!

  • Reply ewasvensson 9 december, 2013 at 22:53

    Jag bara älskar brysselkålen 🙂

  • Reply Biggan 10 december, 2013 at 09:21

    Jag köpte två nät brysselkål igår, kommer att föräta mig, men det gör inget! 😀 Om folk ändå förstod hur gott det är!!? 😀 Mer brysselkål åt folket!!!

  • Reply Helena 10 december, 2013 at 10:21

    Jag får inte till det med brysselkål, de blir så beska. Gör jag fel eller är de beska? Jag har försökt så många gånger med bacon, lättkokta, längre kokta, stekta men det funkar helt enkelt inte. Något tips?

    • Reply Cecilia Folkesson 10 december, 2013 at 12:44

      brysselkål är ju lite beskt. Men jag tycker det blir mindre beskt med smält smör, salt och peppar. Testa det 🙂

      • Reply Helena 10 december, 2013 at 14:15

        Tack det ska jag! ☺️

  • Reply Petra 10 december, 2013 at 21:13

    Samma här! Är helt galen i brysselkål och äter det till allt just nu. Bra last!!

  • Leave a Reply

    Close