Brysselkål med vitlök, mandlar och soja

Ett nät brysselkål
3-4 klyftor vitlök
En liten skvätt sesamolja
En lite större skvätt tamarisoja

Gör så här:
Dela brysselkålen i kvartar.
Stek i kokosolja eller smör och lite sesamolja tillsammans med hackad vitlök.
Mot slutet, i med hackade mandlar och tamarisoja.

 

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

2 Kommentarer

  1. hur mycket nötter/ mandlar är lagom? ja har en tendens att ÖSA på å gärna en näve i munnen direkt också hehe

  2. Haha jag har typ levt på stekt brysselkål, vitlök, bacon å rödlök! Tröttnar ALDRIG på brysselkål <3 gjort mos på det också med torsk! Mmmm

Skriv en kommentar

Close