Ischoklad
100 gram mörk choklad
75 gram kokosolja

Smält kokosoljan i en kastrull. Hacka chokladen och rör ner i oljan. Häll i ischokladformar och ställ i kylen.

 

Ischoklad med gojibär
Lägg några gojibär i formarna innan chokladen hälls på.

Ischoklad med lakrits
Blanda ner 1 msk lakritspulver i den smälta chokladblandningen och häll i formarna.

 

ischoklad LCHF

 

 

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

8 Kommentarer

  1. Galet! Går in på din blogg för att se om jag kan hitta nåt gammalt inlägg om ischoklad, och vad hittar jag här? Ett alldeles nytt! Tack!

    • Jag gillar extra virgin (det med lukt) bäst. Det andra fungerar med, men köp ett av bra kvalitet, inte det blocket i aluminium.

  2. Vad använder du för choklad? Alltså vilken % på chokladen?

Skriv en kommentar

Close