Här kommer en favorit i repris:

Kokosbröd / Paleobröd

50 gram smält kokosfett
5 ägg
1 dl kokosmjöl
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1-2 msk linfrön

Sätt ugnen på 175 grader. Klä en brödform med bakplåtspapper. Smält kokosfettet och låt svalna. Vispa äggen fluffigt. Blanda ihop de torra ingredienserna och blanda sen ihop allt. Bred ut i formen och strö över lite linfrön. Grädda i ca 25 min.

 

Gillar du sidan? Följ mig gärna på Facebook, Bloglovin’ eller Instagram

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

4 Kommentarer

  1. Hej!
    Det verkar vara för lite mjöl på 5ägg o 50gr kokosfett!
    Stämmer det????

    Hälsn. LASSE

    • Hej! Det ska stämma! Kokosmjölet suger upp väldigt mycket vätska. Och smeten ska vara lite kletig innan den åker in i ugnen. Lycka till :)

      // Cecilia

Skriv en kommentar

Close