Fick detta tips av en läsare när jag efterlyste era bästa äggtips. Med kokossmör, jordgubbar och vaniljpulver blev det en hit! Går nästan lika snabbt som att steka ett ägg.

Kokosägg
1 ägg
1 dl kokosflingor
Vaniljpulver
Kokosfett till stekning

Vispa upp äggen och häll i kokosflingor och vaniljpulver. Stek i kokosfett. Servera med kokossmör och jordgubbar.

Recept på kokossmör

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

6 Kommentarer

  1. Ser ut som lyxfrukost! (även om det kanske inte var till frukost du åt)
    Jag tror i alla fall jag testat till frukost nu när jag börjar jobba igen

  2. Tack för detta recepttips. Det blev jättegott, dock tog jag vispad grädde och hallon till. Hade inget annat. Det blev som frukost, men jag kan tänka mig att det kan vara både som efterrätt eller s k kaffebröd. Det funkar nog bra som bakelse/tårtbotten. Varm som kall. I mitt fall blev den ljummen.

  3. Angelica - Vardagsliv med LCHF Svara

    Måste fråga, du skriver ett ägg och 1 dl kokosflingor. Sen skriver du att man ska vispa äggEN… är det bara ett ägg till 1 dl kokosflingor?

  4. Pingback: Dag 23 Bara 7 dar kvar… | 6maj4juni whole30

Skriv en kommentar

Close