Mandelgröt med blåbär och kanel

2 ägg
3 msk mandelmjöl
En skvätt mandelmjölk
Kardemumma
Kanel
Salt

Vispa ihop i en kastrull tills önskad konsistens. Servera med kanel, blåbär och mandelmjölk.

Enjoy!

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

16 Kommentarer

  1. Det kanske jag ska prova… är dock ingen fan av mandelmjöl, men när jag nu testa LCHF på lite mer allvar är alla alternativ bra – man kan ju behöva lite variation 🙂
    birgitz.blogg.se

  2. Mmmums, mandelgröt med mandelmjölk, låter toppengott!
    motionwellness.blogspot.se

  3. Hej!
    Jag undrar om man kan göra en större portion av gröten, är den hållbar några dar? Jag ska på kurs och kan ej äta mejeriprodukter. Undrar för då kanske jag kan ta med och värma på morgonen.
    Tack för inspirerande recept!

  4. Camilla Backman Svara

    Hej!
    Prövade gröten idag. Underbart god, härligt med det nya alternativet. Höll mig mätt länge.
    Tack för alla härliga recept!
    Följer nu dina inlägg, mycket inspirerande sida.

  5. tack för en jättefin blogg. Det är verkligen en tröst för mig som har candida och måste äta annorlunda än jag är van vid

    • Kul att höra, tack 🙂 Med dagens växande utbud blir det bara enklare och enklare att hitta bra, billiga och goda alternativ.
      / Cecilia

  6. Pingback: Inte bara ok – Kan maten förändra?

Skriv en kommentar

Close