Här kommer en gammal favorit i repris:

Bacon i ugn

– Sätt ugnen på 200 grader
– Lägg ut baconet på bakplåtspapper
– Sätt in i ugnen i ca 10 minuter

Perfekt bacon utan massa stek-os ock smutsiga stekpannor.

 

→ Här hittar du fler glutenfria recept!

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

5 Kommentarer

  1. Men blir det inte osigt och flottigt i ugnen?

    Med vänlig hälsning, Tina

  2. Nadja Eleonora Svara

    Bästa sättet att få perfekta bacon!
    Brukar göra i micron med men funkar bara med max 3 st. Tallrik, ett lager hushållspapper och bacon ca 3 minuter och då hinner man steka äggen samtidigt. :)

  3. Ni slipper stänk i ugnen om ni lägger ett bakplåtspapper ovanpå också. Blir samma resultat som utan

Skriv en kommentar

Close