Inget socker. Inget sötningsmedel. Inga mejerier. Inget mjöl.

Mejerifria kokostoppar
ca 10 st små.

1 ägg
1 dl kokos
20 gram kokosfett
Vaniljpulver

Eller kokosbollar. Jag formade mina som små bollar.
Smält kokosfettet. Blanda ihop allt och låt stå ca 15 min. Gör små bollar eller toppar och sätt in i ugnen på bakplåtspapper i 175° C i 10-15 minuter. Perfekt till kaffet eller att ge till barnen.

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

15 Kommentarer

  1. Kanske kan man doppa dem i smält mörk choklad så blir det ännu godare??

  2. Hej!

    Ljuvligt goda små munsbitar till kaffet! Hur länge håller de i kylen? Går de att frysa?

    • Du kommer hinna äta upp dem innan du behöver fundera på hur länge de håller ;)
      Frysa in funkar säkerligen, hur länge de håller i kyl har jag tyvärr ingen koll på…

      / Cecilia

  3. Pingback: Mariasvensson88 | Pearltrees

Skriv en kommentar

Close