LCHF-ischoklad
250 gram kokosfett
400 gram mörk choklad (ju högre kakaohalt desto bättre)

Smält chokladen i vattenbad. Smält kokosfettet i micron eller i kastrull. Blanda ihop, häll i formar och ställ kallt.

Enjoy!

 

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

5 Kommentarer

  1. Suveränt gott!!! Jag gjorde inför 1:a advent men bara med 70%ig choklad så dom som var sockervana också skulle kunna äta den ;)

  2. Brukar du använda smak och luktfritt kokosfett eller Kung markattas med smak och lukt? och ungefär hur många blir det med detta recept? :)

  3. Vad använder du för choklad? Även om jag köper en choklad över 70% så är det socker i den. Gjorde dessa häromdagen och de var otroligt goda :)

Skriv en kommentar

Close