Spenatsoppa med grädde och parmesan

1 paket hackad fryst spenat
1 hackad gul lök
2 hackade vitlöksklyftor
En näve blad färsk basilika
3 dl grädde
1,5 dl vatten
1 ekologisk buljong
Salt + peppar

  1. Hacka lök och vitlök. Fräs löken och häll på vatten och buljong.
  2. I med spenaten, grädden och basilikan och låt puttra ett tag.
  3. Stavmixa och salta och peppra.
  4. Servera med parmesan och serranoskinka.

 

Gillar du sidan? Följ mig gärna på Facebook, Bloglovin’ eller Instagram

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

6 Kommentarer

  1. Undrar bara: hur mkt är 1 pkt spenat? Det finns ju lite olika stora & små pkt med spenat. Soppan ser underbart god ut – måste prova!

Skriv en kommentar

Close