”kokosnötsskålar”

Denna rätt blev till pga rester. När jag köper färdiggrillad kyckling blir gärna låren över till dagen efter. Så hit användes kycklinglår och kycklingklubbor. Gick supersnabbt att göra och blev super! En bra snabb-Lchf-rätt.

 

Kyckling med curry och blomkålsmos
Färdiggrillad kyckling
2-3 klyftor vitlök
Paprika
Grädde
Crème fraîche
Curry
Sambal olek
Salt

Blomkålsmos
Blomkål
Crème fraîche
Salt

Gör såhär: Stek kyckling, pressad vitlök och currypulver. Häll över grädde och crème fraîche och låt puttra. Koka blomkålen ca 5-10 min. Stavmixa med en klick crème fraîche, salta.

Smaka av kycklingen med lite sambal olek och salt.

Enjoy!

Total
1
Shares

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close