Mörk choklad med kokos och cashewnötter
Mörk choklad
Naturella cashewnötter
Rostad kokos

Gör såhär: Smält 80-90% mörk choklad.
Rör i cashewnötter och kokosflingor. Klicka ut på bakplåtspapper och låt stelna i kylen.

 

20120923-190339.jpg

20120923-190346.jpg

20120923-190352.jpg

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

6 Kommentarer

  1. Vad tycker du om frukt som efterrätt eller som godis? Typ äpple stekt i smör med kanel?

  2. Hej, vilka omega-3 kapslar tar du? tycker det är en hel djungel att välja rätt? och har du testat phure pharmas?

  3. Ser jättegott ut! Bara ett liitet bekymmer. Jag är allergisk mot Cashewnötter… ;)

  4. Älskar den här typen av godis! Helt i min stil :). Brukar själv göra samma variant fast med valnötter och kanske lite gojibär eller torkade tranbär i.

Skriv en kommentar

Close