italien tälta barn
Resa med barn, Vardag

Lugnet före stormen

Jag älskar att vakna före alla andra och gå upp och ta en kaffe och bara sitta i lugn och ro. Idag innebar det ca 5 minuter. Men då hade jag hunnit fixa kaffe med grädde på ett primuskök. Lite krångligare än hemma, men mycket trevligare.

 

Previous Post Next Post

Du kanske även gillar detta

2 Kommentarer

 • Reply attvarasofia 24 juli, 2012 at 11:39

  Va härligt det ser ut!! Måste säga att jag gillar din blogg otroligt mycket (och insta)! Går in varje dag och kikar om det kommit något nytt inlägg 😉 Har även börjat med att tvätta ansiktet med olja, som du skrivit om tidigare! Undrar dock om du kör blandningen med ricinolja varje dag, eller om du kör med bara mandeloljan varannan dag? 🙂 Ha en underbar semester! kram Sofia

  • Reply ceciliafolkesson 2 augusti, 2012 at 14:56

   Hej Sofia! tack 🙂
   jag kör blandningen varje kväll. och inget annat alls 🙂

  Leave a Reply

  Close