Jag älskar att vakna före alla andra och gå upp och ta en kaffe och bara sitta i lugn och ro. Idag innebar det ca 5 minuter. Men då hade jag hunnit fixa kaffe med grädde på ett primuskök. Lite krångligare än hemma, men mycket trevligare.

 

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

2 Kommentarer

  1. Va härligt det ser ut!! Måste säga att jag gillar din blogg otroligt mycket (och insta)! Går in varje dag och kikar om det kommit något nytt inlägg ;) Har även börjat med att tvätta ansiktet med olja, som du skrivit om tidigare! Undrar dock om du kör blandningen med ricinolja varje dag, eller om du kör med bara mandeloljan varannan dag? :) Ha en underbar semester! kram Sofia

Skriv en kommentar

Close