italien tälta barn

Jag älskar att vakna före alla andra och gå upp och ta en kaffe och bara sitta i lugn och ro. Idag innebar det ca 5 minuter. Men då hade jag hunnit fixa kaffe med grädde på ett primuskök. Lite krångligare än hemma, men mycket trevligare.

 

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

2 kommentarer

  1. Va härligt det ser ut!! Måste säga att jag gillar din blogg otroligt mycket (och insta)! Går in varje dag och kikar om det kommit något nytt inlägg 😉 Har även börjat med att tvätta ansiktet med olja, som du skrivit om tidigare! Undrar dock om du kör blandningen med ricinolja varje dag, eller om du kör med bara mandeloljan varannan dag? 🙂 Ha en underbar semester! kram Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close