Här kommer en favorit i repris!

Lchf knäckebröd
1 dl solroskärnor
1 dl sesamfrön
0,5 dl linfrön
2 msk pofiber
1 msk fiberhusk
2 msk kokosfett
2,5 dl kokande vatten
0,5 tsk salt

Blanda ihop alla torra ingredienser. Koka upp vattnet och häll i kokosfettet. 
Blanda ihop allt och låt stå i ca 20 min. Kavla ut på bakplåtspapper och grädda i ugnen i 50 minuter på 150°C. Skär i bitar med kniv eller pizzaslicer eller bryt isär, och lägg på galler på eftervärme i ca 40 min.

Enjoy!

20120716-122445.jpg
Blanda ihop alla torra ingredienser. 

20120716-122451.jpg20120716-122456.jpg
Koka upp vatten och rör i kokosfett och låt det smälta. Blanda sen ihop allt och låt stå i ca 20 min. 

20120716-122502.jpg
Kavla ut på bakplåtspapper, och grädda på 150 grader i 50 min.

20120716-122509.jpg
Bryt eller skär bitar och lägg på galler i eftervärme i ca 40 min.

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

5 Kommentarer

  1. Det fastnade (som vanligt) i bakplåtspappret! Vad gör jag för fel?

    • om du har kokosfett i borde det inte fastna. Är du säker på att du inte råkat ta smörgåspapper? det funkar nog inte, fast det ser ju likadant ut :)

  2. Hej! Går det lika bra att använda kokosolja? Jag har “Kokosolja, Kallpressad Virgin” från Kung Markatta hemma.

Skriv en kommentar

Close