naturliga oljor

Många undrar hur oljorna funkar och hur man lättast använder dem. Jag använder sönderklippta hanndukar med varmt/ljummet vatten och blandar oljorna i en liten flaska från apoteket.

Tidigare inlägg om oljorna:
Nu är det ungefär 1,5 månad sen jag slängde allt vad hudrengöring och krämer heter och började använda enbart oljor. Jag kör 2/3 mandelolja och 1/3 ricinolja. Finns på apoteket eller i hälsokostaffärer. På apoteket får man båda för ca 100-lappen.

På kvällen gnider jag in hela ansiktet med denna blandning och tvättar bort med fuktig handduk. På morgonen gör jag ingenting. Tidigare var min hy oljig och torr på samma gång. Efter rengöring var ansiktet jättetorrt, och framåt eftermiddagen oljigt. Nu är det dilemmat helt borta. Folk har till och med kommenterat hur fin min hy blivit.

Och mina flaskor är fortfarande halvfulla! Så inte bara bra utan till och med billigt. Kan det bli bättre? Har ni inte testat, gör det!

Läs hela inlägget här:

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

4 kommentarer

    1. har inte kommit på någon bra ersättning för duschkräm ännu… inte mer än ekologiska alternativ. hör gärna av dig om du har något förslag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close